Spring naar inhoud

Scoren als Nimir Abdelaziz? Ontdek volleybal bij SAS’70

Van 13 t/m 23 september is het EK Volleybal Mannen in Nederland. In onder meer een uitverkocht Rotterdam Ahoy laten de Lange Mannen zien hoe goed ze in volleybal zijn, maar ook hoe mooi en leuk de sport is. SAS'70 blijft de huidige volleybalhype voorzetten in Uithoorn!

SAS'70 maakt iedereen enthousiast voor de volleybalsport. Vanaf 6 jaar kun je al bij ons op dinsdagavond vanaf 18 uur gratis kennis maken met volleybal en SAS'70! Onze trainingen zijn voor zowel jeugd als senioren!

We hebben bij SAS'70 voor elke leeftijd de mogelijkheid om te volleyballen. We hebben een CMV groep en een jeugd A, B en C team en daarnaast hebben we nog zes competitieteams en drie recreantengroepen. We trainen altijd op dinsdagavond in De Scheg in Uithoorn vanaf 18 uur. Ook voor 55+'ers hebben we een speciaal trainingsmoment (donderdagmiddag tussen 15:30 en 17:00) Wil je meer weten voordat je een keer meedoet? Neem dan contact op met Sanne via secretaris@sas70.nl