Spring naar inhoud

Geef je op voor de pubquiz!

Op 27 januari 2024 wordt in de Scheg de tweede SAS'70 pubquiz georganiseerd. Dat wil je niet missen! Geef je op met een team van 3-5 personen (of alleen, dan deelt de organisatie je in een team in). Je mag ook familie, vrienden of buren uitnodigen, maar er moet minimaal één (oud)lid van SAS in het team zitten. Het wordt een avond met leuke vragen, bijzondere rondes en veel gezelligheid. Rond 20.00u ben je welkom (we starten de quiz om 20.15u) en we verwachten te quizzen tot ongeveer 23.15u, waarna er nog tijd is voor een borrel. De organisatie zorgt bij de pubquiz voor een drankje, hapje en leuke prijsjes. Heb jij er ook al zin in? Meld je snel aan!

Je kunt een originaliteitsprijs winnen! Ps: als je niks invult, dan bedenken wij een teamnaam voor je........ Ps: als je je alleen opgeeft, laat dit veld dan leeg
LET OP, je krijgt geen bevestigingsmail van dit ingevulde formulier, die krijgt de organisatie wel. Als je een bevestiging op je scherm krijgt na het invullen van het formulier, is alles oké!