Spring naar inhoud

Activiteiten

Jaarlijks organiseert SAS'70 verschillende activiteiten voor haar leden. zoals:

Sinterklaasfeest
Voor onze jonge leden heeft Sinterklaas altijd wat in petto. Kijk maar eens naar de foto's van het Sinterklaasfeest.
Oliebollentoernooi
Op de laatste trainingsdinsdag van het jaar houdt SAS haar Oliebollentoernooi. Dan spelen we een mix-toernooi waaraan iedereen, jong en oud mee kan doen. Na afloop van het toernooi houden we onder het genot van een hapje en een drankje een grootse tombola met mooie prijzen van en voor leden. De locale middenstand sponsort jaarlijks dit evenement door bij te dragen aan de prijzentafel.
Pubquiz
Een keer per jaar wordt de SAS'70 pubquiz georganiseerd. Er worden teams gemaakt van 3-5 personen, van wie minimaal één persoon lid is van SAS. De avond wordt gevuld met de meest gevarieerde vragen in verschillende categorieën. Natuurlijk wordt er voor de winnaar voor een prijsje gezorgd, maar bovenal is het een super gezellige avond!
Ouder-Kindtoernooi
Dit toernooi biedt alle jeugdleden de kans hun ouders eens laten zien hoe goed ze kunnen volleyballen en dat ze tijdens al die trainingen ook echt wat leren.
SAS Jeugddag
Voor de juniorenleden van SAS'70 organiseert de vereniging jaarlijks een jeugddag waarop sport, spel en vooral plezier voorop staan.
Vrienden en Familietoernooi
Sinds een paar jaar hét toernooi bij uitstek waarbij leden met hun buren, vrienden, collega's of familie een middag sportief en vooral gezellig kunnen doorbrengen.
 
Eindejaarstoernooi
Als sportieve afsluiting van het seizoen wordt op de laatste trainingsavond (zo rond eind mei) een mix-toernooi gehouden voor alle seniorenteams.
Eindejaarsfeest
Ieder jaar, aan het einde van het seizoen organiseert SAS'70 een eindfeest voor alle leden. De PR commissie slaagt er elke keer weer in er een verrassend evenement van te maken, met een actief dagprogramma (zoals een fietstocht, bezoek aan Pampus, wadlopen, kanotocht) en een avondprogramma: een gezellig BBQ-feest.