Spring naar inhoud


Zaterdag 2 juli: SAS Jubileumfeest / Reünie

Nog 4 dagen...🎉🥳 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Nog 5 dagen...🎉 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Nog 6 dagen... ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Nog 7 dagen tot het 50 jaar Sas'70 jubileumfeest!!!sas70.nl/jubileum ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
👍 Al meer dan 50 jaar Volleybalvereniging SAS'70 UithoornOp zaterdag 2 juli viert Volleybalvereniging SAS’70 haar 50-jarig jubileum. Dit jubileum zal bestaan uit een dag vol activiteiten met sport en spel, een reünie en een feest. Uiteraard wordt dit begeleid met lekker eten en drinken. Er zullen herinneringen worden opgehaald en er zal een kijkje in de toekomst worden gegeven.Meer informatie op de website. www.sas70.nl/wp/jubileum/ ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Heb je ons in de krant gezien? Wat een fantastische advertentie 🤩. Met dank aan Wim van Zalen en Albert Heijn Jos van den Berg 🙏🏻🎉 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Het bestuur heeft vorige week een rondleiding gekregen in de nieuwe sporthal. Het ziet er mooi en strak uit. De vooroplevering zal begin juli zijn en de zaal zal gereed zijn als we weer gaan starten met de eerste training op dinsdag 30 augustus. ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Het afscheid van de tijdelijke luchthal werd gisteravond toch wel een beetje toegejuicht bij de laatste training van dit seizoen. Fijn dat we toch konden blijven trainen en spelen afgelopen jaar tijdens de bouw van de nieuwe sporthal, maar o zo blij dat we dinsdag 30 augustus op een vlakke vloer met strakke netten kunnen volleyballen, lekkere douches hebben en een drankje en bitterbal in de kantine kunnen drinken en eten. Dank aan heren 1 voor de organisatie van de traditionele laatste training. ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
De laatste training van het seizoen is alweer bijna in het zicht. We gaan afscheid nemen van de 'opblaashal' ! Georganiseerd door Heren 1🏐We starten met een mix toernooi en eindigen gezellig met een drankje en een bitterballetje! 🍻 We hopen dat alle SAS'70 leden aanwezig zijn inclusief de Jeugd! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
🙌🏻🙌🏻 ook al zijn er dit seizoen officieel geen kampioenen en degradanten, onze dames 1 eindigen toch mooi bovenaan. Wij noemen dat gewoon kampioen 💐🥇Top gedaan dames 💪🏻 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

De overheid heeft de Corona maatregelen aangescherpt om de besmettingen in te dammen. Dit betekent dat er vanaf 6 november ook bij de toegang van Luchthal de Scheg en bij de Brede School in Uithoorn een QR check gedaan zal worden, zowel voor spelers als begeleiding en bezoekers vanaf 18 jaar en ouder.

Wij doen een nadrukkelijk beroep op alle leden en bezoekers van SAS'70 ons te helpen dit in goede banen te leiden. Meehelpen houdt in, dat u zich ook zonder controle aan de richtlijnen houdt. En niet in discussie gaat over nut en noodzaak van deze maatregelen met de personen die door SAS'70 worden ingezet om het beleid te handhaven. Dit zijn naast een beveiliger, ook nog vrijwilligers en mede clubgenoten.

Het blijft ook belangrijk dat de hygienevoorschriften van het RIVM worden nageleefd. Blijf thuis als iemand uit jouw huishouden positief is getest, of als je zelf verkouden of ziek bent. Laat je dan testen!

Laten we er ondanks de maatregelen samen het beste van maken!

met sportieve groet,

Bestuur van Volleybalvereniging SAS'70

Doe je wel eens boodschappen bij de AH in Uithoorn? Dat komt goed uit! Doe mee aan de Vul de Kas actie van AH Jos van den Berg en steun ons!

Van 23 augustus tot en met 31 december a.s. vindt de Vul de Kas actie van Albert Heijn voor de eerste keer plaats. Tijdens deze actie ontvangen klanten van Albert Heijn Jos van den Berg bij iedere € 15,00 aan boodschappen een voucher met een code. Deze voucher vertegenwoordigt € 0,10 die je kunt doneren. We willen je vragen om dit bedrag te doneren aan onze gezellige volleybalvereniging!

Hoe werkt dit?

Je kunt de QR code op de voucher scannen met je telefoon. Vervolgens kom je automatisch op de website www.sparenbij-jos.nl, waar je het bedrag kunt toekennen aan onze volleybalvereniging. Indien je dit liever via de computer doet, ga je naar dezelfde website en vul je de code die op de voucher staat in.

Wij willen graag sparen voor verschillende activiteiten voor zowel jeugd als senioren en hopen natuurlijk dat je ons sponsort! Wij kunnen elk bedrag goed gebruiken!

De tussenstanden zijn te volgen in de winkel van Albert Heijn Jos van den Berg, via de website www.sparenbij-jos.nl en de Facebookpagina www.facebook.com/ahjosvdberg

Verdien BONUS!

Naast het verzamelen van zoveel mogelijk vouchers en hiermee dus ook euro’s kunnen we BONUSVOUCHERS verdienen door zoveel mogelijk aandacht te geven aan de actie. Dit kan onder andere door een zo ludiek mogelijke actie uit te voeren en deze te delen op onze socials. Als je hier een idee voor hebt of hier aan mee zou willen doen, stuur ons een privébericht! Je kunt ook iemand uit het bestuur een appje sturen of mailen naar voorzitter@sas70.nl. Laten we met zijn allen meedoen en meedenken over deze actie!

Omdat de Scheg gesloopt is en op het moment opnieuw opgebouwd worden, spelen wij tijdelijk in een opblaashal. Die staat op het evenemententerrein in Uithoorn, als je op deze link klikt, kun je daar direct naartoe navigeren. Lees voordat je ons bezoekt (trainen en/of wedstrijden) de huisregels en houdt ook rekening met de coronaregels.

Beste SAS-leden,

for English see below

Zoals in de nieuwsbrief al is aangekondigd, zullen we op 21 augustus een klein sportevenement houden. De SAS-beachparty zal buiten bij Amstelhof (Noorddammerweg 30, Uithoorn) plaatsvinden. De velden zullen er dit jaar nog mooier bij liggen dan vorig jaar en we hopen op een minstens net zo grote opkomst! 

In de ochtend zal de jeugd om 09:45 verzamelen en vervolgens van 10 tot 11 een clinic krijgen van Merel Post. Zij is oud-international beachvolleybal en heeft zelfs op de Spelen gestaan. Na deze clinic zullen we een aantal spelvormen aanbieden voor alle jeugd. Graag bij de aanmelding je naam, leeftijd en e-mailadres vermelden, dit kan via het inschrijfformulier clinic. Het programma voor de jeugd eindigt om 12:00. Alleen jeugd A is ook voor de middag uitgenodigd. Er zullen ook kinderen aanwezig zijn die geen lid zijn van de club. De beachdag is namelijk ook opgenomen in het programma van Videt/Uithoorn voor Elkaar.

Voor de jeugd A en senioren van SAS'70 (dames, heren en recreanten) start het programma om 13.00 uur. Inloop en aanmelden vanaf 12.30. Het programma zal bestaan uit een 4 tegen 4 beachvolleybaltoernooi, waarbij we de normale zaalregels zullen hanteren.
Wel zullen we na iedere 7 punten van kant wisselen omdat de weersomstandigheden invloed kunnen hebben op het spel.

Aanmelden kan per team of individueel. In dat laatste geval zullen wij je indelen in een team. Senioren kunnen zich aanmelden door het volgende formulier in te vullen: inschrijfformulier beachdag.

We streven er naar om rond 18:00 het volleybalprogramma af te ronden. Tijdens de wedstrijden zal er op het terras een mogelijkheid zijn voor een hapje (kleine lunchkaart) en een drankje.
Om 18:00 eindigt het officiële programma. Na 18:00 biedt Amstelhof/Grand Café ‘La Base’ de mogelijkheid om een simpele maaltijd te nuttigen. Of je hiervan gebruik wil maken kun je, samen met eventuele dieetwensen/allergieën, aangeven in het inschrijfformulier.
De kosten voor het eten bedragen €10,- per persoon en er is keuze uit de volgende gerechten:Ovale pizza pulled chicken (of margherita met extra groenten voor de vega’s)OFRunderburger met verse friet en salade (of vega burger)OFRavioli (spinazie en ricotta) met rucola, gegrilde groenten en pesto-roomsaus

Als laatste willen we jullie aandacht vragen voor de coronamaatregelen en sociale media-regels die gelden tijdens dit sportevenement. Dit is namelijk alleen mogelijk als we met elkaar de coronamaatregelen opvolgen. Door je aan te melden verklaar je dat je gezond bent en bij eventuele klachten thuis zult blijven. Na aanmelding ontvangen jullie de geldende regels voor 21 augustus.

Mocht je bezwaar hebben tegen het plaatsen van foto’s op social media kun je dit bij je aanmelding aangeven. 

We gaan ervan uit dat je nu denkt: DAAR MOET IK BIJ ZIJN!! Voor jeugdleden: vul het inschrijfformulier clinic in.

Voor de senioren: vul het inschrijfformulier beachdag in. 

We rekenen op jouw aanmelding uiterlijk 18 augustus!

Namens SAS’70,

Dennis Drost, Martijn Standaert en Martin Visser

As announced in the newsletter, we will be holding a small sporting event on August 21st. The SAS beach party will take place outside Amstelhof (Noorddammerweg 30, Uithoorn). The fields will look even better this year than last year and we hope for an equally large attendance!

In the morning, the youth members will gather at 09:45 and then receive a clinic from Merel Post from 10 to 11 am. She is a former international beachvolleyball player and has played at the Olympic Games. After this clinic we will play a number of games with all youthplayers. Please state your name, age and e-mail address when registering, this can be done via the registration form clinic. The youth program ends at 12:00 PM. Youth A is also invited for the afternoon. There will also be children who are not members of the club. The beach day is also included in the Videt/Uithoorn program Voor Elkaar.

For the youth A and seniors of SAS'70 (women, men and recreationists) the program starts at 13.00. Walk-in and registration from 12.30. The program will consist of a 4 against 4 beach volleyball tournament, where we will use the normal hall rules.
However, we will switch sides after every 7 points because the weather conditions can affect the game.

You can register as a team or individually. In the latter case, we will assign you to a team. Seniors can register by filling in the following form: registration form beach day.

We aim to finish the volleyball program around 6:00 PM. During the matches there will be a possibility for a snack (small lunch menu) and a drink on the terrace.
The official program ends at 6:00 PM. After 18:00 Amstelhof/Grand Café 'La Base' offers the possibility to have a simple meal. You can indicate whether you want to make use of this, together with any dietary requirements / allergies, in the registration form.
The costs for food are €10 per person and you can choose from the following dishes:

Oval pizza pulled chicken (or margherita with extra vegetables for vegetarians)
OR
Beef burger with fresh fries and salad (or vegetarian burger)
OR
Ravioli (spinach and ricotta) with arugula, grilled vegetables and pesto cream sauce

Finally, we would like to draw your attention to the corona measures and social media rules that apply during this event. This is only possible if we follow the corona measures together. By registering you declare that you are healthy and that you will stay at home if you have any health issues. After registration you will receive the applicable rules for August 21.

If you object to posting photos on social media, you can indicate this when registering.

We assume that you are now thinking: I MUST BE THERE!!

For youth members: complete the clinic registration form.
For the seniors: fill in the beach day registration form.

We count on your registration no later than August 18th!

On behalf of SAS'70,

Dennis Drost, Martijn Standaert and Martin Visser

Inmiddels een traditie bij SAS’70: de speculaaspoppenactie. In het kort hier de regels en belangrijke data.

  • De speculaaspoppen kosten € 5,00 per stuk en zijn 500 gram.
  • Van de € 5,00 gaat € 2,75 naar de clubkas.
  • De klanten betalen wanneer zij een pop bestellen.
  • Uiterlijk dinsdag 3 november moeten alle inschrijfformulieren en het geld bij 1 van de organisatoren zijn. Eerder mag ook!!
  • Uitgiftedatum van de speculaaspoppen is dinsdag 17 november vanaf 18.00 uur in de Scheg.
  • De speculaaspoppen worden tussen 17 november en 5 december door de verkoper aan de klant bezorgd. 
  • Het team dat de meeste speculaaspoppen verkoopt, ontvangt iets lekkers….
  • Voor de 3 jeugdleden die de meeste speculaaspoppen hebben verkocht is er een prijsje!

Een leuke en lekkere manier om geld voor de club te verzamelen.  Eerdere jaren werden er rond de 500 speculaaspoppen verkocht. Gaat het ons lukken om dit jaar meer te verkopen??? 

Wij hebben er zin in, jullie ook?