Spring naar inhoud

SAS'70 dames zoeken nieuwe volleybalmaatjes!

Onze damesteams in de 1e en 2e klasse zoeken voor het volgende seizoen nog nieuwe speelsters. Kom de maand mei gratis meetrainen op dinsdagavond van 20 tot 22 uur en maak kennis met deze leuke vereniging en leuke dames. 

Wie weet ben jij dan volgend seizoen ons nieuwe gezellige volleybalmaatje! En kan je met ons juichen als Laura! 💪🎉

Als het goed is heb je op zaterdag 15 juni de teamindeling ontvangen. Als je feedback hebt, kun je deze sturen naar de TC. Senioren: tc-voorzitter@sas70.nl, jeugd: jeugd-voorzitter@sas70.nl.

Een belangrijk onderdeel hiervan is: Er wordt een extra veld in de Brede School (Randhoornweg 39 in Uithoorn) gehuurd en dus ook buiten De Scheg moeten worden getraind. Om niet één team buiten De Scheg te laten trainen hebben we de voorkeur om alle 8 de senioren teams die tussen 19.30 - 22.30 trainen (dus D1-3, H1-3, R1-2) bij toerbeurt een maand in de brede school te laten trainen. Op deze manier kunnen we de lasten van buiten De Scheg trainen met elkaar delen. Het kan dus voorkomen dat trainers en/of spelers tussen de trainingen door moeten wisselen van locatie. Het verzoek aan (de rest van) het team is om dan alvast zelf de warming-up te verzorgen.

Als je hem niet hebt ontvangen, neem dan even contact op met secretaris@sas70.nl

Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

Hoe werkt het?

Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Wat is het bedrag?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.

Als het goed is heb je op 1 mei de nieuwsbrief en de voorlopige teamindeling ontvangen. Als je dit niet hebt ontvangen, stuur een berichtje naar secretaris@sas70.nl. Indien je feedback hebt op de voorlopige teamindeling, stuur dan een berichtje naar tc-voorzitter@sas.70.nl.

SAS'70 is trots op haar sponsors

YES! 🙌 In 2019 komt er weer een geweldig toernooi naar Nederland: het EK volleybal Mannen! ⬇️

🙋‍♂️Wie? De @LangeMannen

🏆Wat? Het EK Volleybal

📌Waar? Ahoy Rotterdam, Sporthallen Zuid Amsterdam & Omnisport Apeldoorn

🗓️ Wanneer? 13 t/m 23 september 2019

🤜🤛Tegenstanders?  Montenegro, Oekraïne, Polen, Estland & Tsjechië

Wil jij hier bij zijn en de Lange Mannen in actie zien? Check onderstaande link voor alle informatie en de ticketverkoop! 👇

www.ekvolleybal2019.nl

Vrijdag 24 mei is het slotfeest van dit seizoen, en dit jaar op een wel heel bijzondere locatie! Je wordt verwacht voor een BBQ bij Fort de Kwakel, vanaf een uur of 17:30. Kosten voor de hele avond zijn €27,50 (mede dankzij bijdrage van de vereniging) voor een uitgebreide BBQ inclusief onbeperkt drinken 🍺/🍷/🥤 (Bier/Wijn/Fris). Als je pas wat later kunt komen en daardoor geen gebruik maakt van de BBQ, is de bijdrage slechts €12,50 en geniet je van onbeperkte drankjes de hele avond lang!

Schrijf je in via deze link: https://sas-slotfeest.nl/

Op 9 februari heeft onze CMV(de jongste jeugd) weer een toernooidag in de Beach. Die dag speelt SAS Smash ook hun eerste wedstrijdjes. Nu moet SAS’70 de ‘zaaldienst’ verzorgen voor het 2e deel van deze dag tussen 12-15 uur.

Ik ben op zoek naar 2 of 3 mensen die het leuk vinden de wedstrijden om te roepen, tijden in de gaten houden, de scheidsrechtersbriefjes uit te delen en de standen op te schrijven op de grote wedstrijdlijsten. Daarbij is het de taak om aan het einde de linten waarmee de velden zijn ingekort op te ruimen van de velden.

Geen hogere wiskunde taak, maar wel zeer gewenst!!  En gezelligheid gegarandeerd.

Geef je op bij Anne Schipper jeugd-voorzitter@sas70.nl