Spring naar inhoud

Jeugd

JEUGDVOLLEYBAL

Ook voor Volleybalvereniging SAS'70 geldt: "Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst". Op jonge leeftijd met sport in aanraking komen is natuurlijk van groot belang. Niet alleen omdat sport goed en gezond is, maar ook om met anderen te leren een hecht team te vormen. Dit kan met veel plezier en lol en daarbij is het ook leuk om gezamenlijk een goede prestatie neer te zetten. Voor de jeugd hebben we gezellige mixteams die naast de trainingen ook hun tweewekelijkse competitieavonden hebben.

Cool Moves Volley (CMV)

Het volleybal voor de allerjongsten is sinds kort helemaal vernieuwd en heet nu Cool Moves Volley. Hierbij gebeurt het aanleren van volleybal gebeurt op een zeer moderne manier, waarbij balgevoel en volleybalinzicht spelenderwijs toenemen. Deze methode heeft als grote voordelen dat kinderen al vanaf 7 jaar kunnen meedoen en vrijwel ieder kind na 10 minuten direct met de bal aan de gang kan.

De mini's spelen competitie vanaf oktober t/m april elke maand één zaterdagochtend of -middag. Samen met onze coaches en enthousiaste ouders gaan ze naar een sporthal in de regio. Daar wordt een minitoernooi van 3 of 4 wedstrijdjes gespeeld. Elk team speelt op zijn eigen (trainings-) niveau, waarbij de regels bekend zijn van de training.

Jeugdactiviteiten

Behalve de trainingen en competitie organiseert SAS jaarlijks een aantal leuk activiteiten voor haar jeugdleden, waaronder een Ouder-Kind toernooi en een SAS-jeugddag.

Interesse?
Kom eens vrijblijvend kijken of meld je aan

Wil je ook kennis maken met de gezelligheid van het volleyballen bij SAS'70, dan ben je uiteraard van harte welkom. Kom gerust eens kijken op een training. Meld je bij de jeugdtrainers en train gewoon eens mee. Iedere dinsdagavond vind je onze enthousiaste jeugdtrainers in De Scheg, waar de trainingen beginnen vanaf 18.00 uur.

Mocht je meer informatie wensen, dan kan je ook contact opnemen met de voorzitter van de jeugdcommissie. Je kan hem mailen op Jeugd-voorzitter@sas70.nl.