Spring naar inhoud

Laatste nieuws

3 days ago

Volleybalvereniging SAS'70 Uithoorn
Alle dinsdagen van 6 juni t/m 18 juli kan je blijven volleybal bij KDO! Hier speel je op prachtige beachvolleybalvelden. De jeugd B en C kan terecht tussen 18u en 19u. De senioren kunnen terecht tussen 19u en 21u. Alle leden zijn welkom en kunnen terecht op maarliefst 3 velden! We zien je daar! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Terwijl de senioren toewerken naar het einde van het seizoen, speelde de jongste jeugd vandaag nog de laatste wedstrijden in Vinkeveen. Met 3 teams waren we goed vertegenwoordigd op het CMV toernooi! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Het is al bijna eind mei en dat betekent: tijd voor een mixtoernooi met alle seniorenteams! Dit keer georganiseerd door HS2 en ze hebben groots uitgepakt!Het thema is: "Keiblij op de kinderboerderij"Kom je ook in thema naar het toernooi en/of naar het feest?! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
KAMPIOEN!!! Het was een zeer spannende wedstrijd, maar het is onze MC2 gelukt! Gefeliciteerd meiden, jullie hebben het fantastisch gedaan!!! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Stop je paaseieren verkoopformulier vast in je tas, morgen moet ie ingeleverd zijn bij je trainer of bij Pieter! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Nog maar een week om het formulier compleet te maken voor de paaseieren actie. Denk jij dat je in aanmerking komt voor de prijs van de meest verkochte paaseitjes? ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Het weekend nog geen plannen? Misschien is het leuk om bij al je familie, vrienden, kennissen en buren een zakje paaseitjes aan te bieden? Wist je dat... een team en drie jeugdleden die de meeste paaseieren verkopen een prijs kunnen winnen? ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Och wat zien ze er lekker uit! Hoe gaat het bij jou met de paaseitjes actie? Hoeveel heb je er al kunnen verkopen? Laat het ons weten in de reacties! We zijn heel benieuwd! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
We hebben weer een leuke én lekkere manier bedacht om de clubkas te spekken: Volleybalvereniging SAS’70 gaat chocolade paaseieren verkopen. Voor de verkoopprijs van € 5,- ontvang je een zakje met 15 chocolade paaseitjes van uitstekende kwaliteit. De chocolade paaseitjes zijn maatschappelijk verantwoord geproduceerd door én ingekocht bij onze partner Chocoloco. Met de verkoopopbrengst kunnen we leuke activiteiten financieren, zoals bijvoorbeeld: het befaamde SAS’70-jeugdkamp en de seizoen-afsluiting voor de senioren. Het team dat de meeste zakjes met chocolade Paaseieren verkoopt, ontvangt iets lekkers. Voor de 3 jeugdleden die meeste zakjes met chocolade Paaseieren hebben verkocht, is er een prijsje! Wie denk jij dat er kampioen paaseieren verkopen wordt?! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

4 months ago

Volleybalvereniging SAS'70 Uithoorn
Gisteren vond het ouder-kind toernooi plaats in de Beach! Met het thema glitter en glamour zagen alle deelnemers er prachtig uit. Bovendien werd er door iedereen lekker gevolleybald! Volgend jaar weer? ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook