Spring naar inhoud

Laatste nieuws

Roetveegpieten bezochten de jeugdtrainingen van SAS'70. We wensen iedereen een fijne pakjesavond! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Deze toppers hebben vandaag hun eerste CMV toernooi gespeeld in Amstelveen. SAS Power kwam uit in niveau 3 en hebben gewoon bijna alles gewonnen! Dat is nog eens een debuut. Super gedaan allemaal! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Deze meiden hebben vandaag hun 1e 5-setter gespeeld. Hoe fijn is het dan als je de punten meeneemt naar Uithoorn. Een 3-2 winst van Spaarnestad. Een heel leuke wedstrijd, met gelijkwaardige teams. Meiden B1 goed gedaan! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Duimpjes omhoog van de voorzitter en de penningmeester voor het bedrag dat we hebben opgehaald met de @rabobank clubsupport actie! Dank voor al jullie stemmen! We gaan er mooie materialen voor in de nieuwe sporthal van aanschaffen! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Het is weer bijna zover: de algemene ledenvergadering van Sas'70! Zet het vast in je agenda. ☺️ Het vindt plaats op woensdag 12 oktober in de Scheg (de grote danszaal boven).Aanvang 19:30. Tot dan! 🏐 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
De meiden B1 hebben de 1e competitiewedstrijd met winst afgesloten. Een 4-0 overwinning tegen Oradi zorgt ervoor dat er 5 punten meegaan naar Uithoorn! Meiden, de sfeer was top. Jullie hebben het super gedaan!💪🏐 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

3 months ago

Volleybalvereniging SAS'70 Uithoorn
Wat was het een geslaagde beachdag op 11 september. Mooi weer, schitterende acties en lekkere prijzen. Het was top geregeld en ook nog erg gezellig!! Volgend jaar weer?! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Luister je zondag mee??Sport & Co op zondag 18 septemberTussen 11.00 en 13.00 uur is er weer een aflevering van Sport & Co. De presentatie wordt verzorgd door Wesley Koopman. De techniek is in handen van Verena Ratterman.In het eerste uur de gebruikelijke ingrediënten: voetbal en hockey. Alain Hijman kijkt terug op de wedstrijd Legmeervogels - Mijdrecht Argon. Zijn ploeg plaatste zich donderdagavond al definitief voor de tweede ronde van de beker, door het gelijke spel bij Voetbalvereniging CSW - KDO veldvoetbal selectie, maar hebben de Uithoornaars ook het laatste pouleduel winnend afgesloten? Voor KDO was het gelijke spel in Wilnis minder goed nieuws, want de Kwakelaars eindigden daardoor met 1 punt op de laatste plaats in de poule. Johan Stange vertelt over de wedstrijd van donderdag en over de start van de competitie, volgende week in Nieuw-Vennep bij DIOS. Raymond de Jong van RKDES blikt terug op de bekerwedstrijden van dinsdag (uit bij vv Altius 1931) en gisteren (uit bij S.V. Lopik). Het eerste uur wordt afgesloten met Erik Otto, trainer van Qui Vive Dames 1, met een terugblik op vorige week en een vooruitblik op de wedstrijd van vanmiddag: thuis tegen MHC Forescate. Het tweede uur start met Linda van Rekum – De Beij, van Thamen - Honkbal en Softbal Vereniging, over de resultaten van de honk- en softbalteams. Daarna komt Wouter Otto, trainer van Qui Vive Heren 1 aan het woord. Hij zal terugkijken op de wedstrijd van vorige week en een voorbeschouwing doen van de derby tussen Qui Vive en Hockey Hic uit Amstelveen, die vanmiddag aan de Noorddammerweg wordt gespeeld. De laatste gast van het tweede uur (en van de uitzending) is Anne Schipper van Volleybalvereniging SAS'70 Uithoorn, die alles zal vertellen over de gang van zaken binnen de volleybalvereniging.Verder zal er ook een blik worden geworpen in de sportagenda. Wat staat er allemaal op het programma op het veld en in de zaal?Dus stem af op Rick FM, dan blijft u volledig op de hoogte van het sportieve nieuws. Heeft u nog actuele info, uitgaantips, een verzoeknummer of vragen dan kunt u tijdens de uitzending bellen met 0297 540970, een mail sturen naar sport@rickfm.nl of twitteren op @RadioRickFM. Via de sociale media kunt u ons volgen op Facebook en Twitter. Luisteren naar Rick FM👇Uithoorn en De Kwakel:Caiway 99.0 FMEther 106.3 FMDigitaal Caiway 867Digitaal Delta 800Aalsmeer:Caiway 93.1 FMDigitaal Caiway 867Digitaal Delta 800Amstelveen:Ziggo 917KPN 1080T-Mobile 2061Live stream; www.rickfm.nl/radiogids/streamDAB+ 5a 174,9 mhzTuneIn App; tunein.com/radio/Rick-FM-1063-s81518/ ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Joehoe!!! De competitie is begonnen. Maar liefst 7 wedstrijden in onze nieuwe hal en wat speelde dat lekker. Winst en verlies voor de SAS teams maar heerlijk om weer te mogen spelen en een drankje te kunnen doen in de kantine. ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Help SAS’70 naar de Verdubbelaar!De Vomar actie Club is Koning viert haar eerste verjaardag en wie jarig is trakteert. Het afgelopen jaar heb je al kunnen sparen om de onze clubkas te spekken en daar doet de Vomar een schepje bovenop met de VERDUBBELAAR! Stem met je ontvangen clubmunten op SAS'70 en help ons het gespaarde Club is Koning-jaarbedrag te verdubbelen! Alvast bedankt!!! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook