Spring naar inhoud

Laatste nieuws

5 days ago
Foto's uit het bericht van Volleybalvereniging SAS'70 Uithoorn

VERRASSING!! Binnenkort hebben we een gelegenheid om te volleyballen voor onze leden! Op gras, bij de Amstelhof. Meer info volgt spoedig......

1 week ago
Foto's uit het bericht van Volleybalvereniging SAS'70 Uithoorn

De Scheg wordt gesloopt! Het is zo ver, de sloopkogel gaat door onze thuishal. We hebben mooie wedstrijden, kampioenschappen en feestjes gehad in de Scheg en kunnen niet wachten tot we in de nieuwe ... See more

2 weeks ago
Foto's uit het bericht van Volleybalvereniging SAS'70 Uithoorn

Vandaag kwamen de paashaas en de voorzitter in graspak langs bij de buitentraining van de SAS jeugd! Mara ging er met de hoofdprijs vandoor bij het eieren zoeken! Het was weer een zeer geslaagde en ... See more

2 weeks ago
Foto's uit het bericht van Volleybalvereniging SAS'70 Uithoorn

Sta jij ook te springen om weer te volleyballen? Alle leden spelend in de seniorenteams hebben een formulier gehad om hun wensen te uiten voor volgend seizoen. Vul het voor 15 april in en stuur het ... See more

3 weeks ago
Foto's uit het bericht van Volleybalvereniging SAS'70 Uithoorn

Vandaag heeft onze voorzitter een aantal winnaars verblijd met prijsjes die zijn gewonnen bij de pubquiz!
Wij vonden het een erg gezellig avond, jullie ook?!

1 month ago

Er is weer een nieuwsbrief verstuurd! Deze keer is er onder andere nieuws over de nieuwe Scheg, de luchthal, de laatste gelegenheid om je in te schrijven voor de pubquiz en is er een bericht van een ... See more

1 month ago

Heb jij je al ingeschreven??

1 month ago

We hebben jullie al een tijd niet gezien en organiseren daarom een gezellig online evenement! Een PUBQUIZ!!!

Er zitten geen haken en ogen aan het inschrijven, je krijgt van ons een link voor ... See more

2 months ago
Foto's uit het bericht van Volleybalvereniging SAS'70 Uithoorn

Onze voorzitter heeft van de week samen met Ronald onze prijzenkast gedemonteerd en de laatste SAS'70 spulletjes opgehaald uit de Scheg. Dit was het voor nušŸ˜”, wij kunnen niet wachten om in de ... See more

2 months ago
Foto's uit het bericht van Volleybalvereniging SAS'70 Uithoorn

Onze voorzitter heeft al een kijkje kunnen nemen in onze nieuwe thuislocatie! Hij is erg tevreden over hoe de luchthal er tot dusver uit ziet en we kunnen niet wachten tot we daar weer kunnen ... See more