Spring naar inhoud

Laatste nieuws

Jeugdkamp

We gaan ook dit jaar weer met SAS’70-jeudleden op kamp! Van zaterdag 8 juni 10.00 uur tot zondag 9 juni 12.00 uur organiseren we leuke activiteiten voor de jeugdleden van CMV tot en met B1. En natuurlijk met een avontuurlijke overnachting. En we slaan dit jaar het kamp op in een nieuwe omgeving. We zijn te gast op camping Botsholland in Waverveen. Het programma is nog even geheim, maar we maken er een feest van! Wil je mee? Geef je dan door te klikken in het bestand hieronder hieronder!

We're once again organizing a camp for SAS'70 youth members this year! From Saturday, June 8th at 10:00 AM until Sunday, June 9th at 12:00 PM, we'll be hosting exciting activities for youth members from CMV to B1. Of course, there will also be an adventurous overnight stay. This year, we're setting up camp in a new location. We're being hosted at Camping Botsholland in Waverveen. The program is still a secret, but we're going to make it a blast! Want to join us? Let us know by clicking the link provided in the file below!

Kom donderdagavond supporten in de Scheg!!! Nog meer kampioenen zul je denken?! Jazeker! Donderdag 11 april is de laatste thuisavond in de Scheg en dan kunnen deze toppers met een 3-1 of 4-0 overwinning ook KAMPIOEN worden! Kom jij ze aanmoedigen om 19.15u???!!! ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook
BIJNA KAMPIOEN!! Op vrijdagavond 12 april heeft DS1 minimaal een 3-1 overwinning nodig voor het kampioenschap tegen Waterlanders in Nieuwkoop! Kom jij de dames naar het kampioenschap schreeuwen? Alle support is welkom!!! Wie zien we daar?? ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook
Wordt team GekkeGeit donderdag kampioen?Mekker (of juich) @sas70heren2 donderdagavond in de Nieuwe Bankrashal in Amstelveen om 21u naar het kampioenschap. Ze hebben tegen VVAmstelveen slechts 2 sets nodig, maar gaan natuurlijk voor de volle bak punten!Zien ze je daar? Neem je beste geitenstem/kostuum mee! ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook
Het traditionele SAS'70 Ouder-Kind beachtoernooi van afgelopen vrijdag was een succes! Plezier en verbinding stonden hoog in het vaandel. De extra beloning voor de mooiste outfit in het thema Jungebeach ging dit jaar naar de Tropical Birds uit de C jeugd. ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook
Al jaren zijn we aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur, zodat álle kinderen kunnen sporten en cultuur kunnen ervaren. En nu zijn we ook aangesloten bij het Volwassenenfonds! 😀 Ontdek meer op www.volwassenenfonds.nl/deelnemers/uithoorn. Grijp je kans! ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook
Vond je de proeverij bij de pubquiz een succes? Je kan ook voor catering terecht bij De Scheg! De roti is ook erg aan te raden! ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

2 months ago

Volleybalvereniging SAS'70 Uithoorn
Bedankt voor de gezelligheid!!! Het was een groot succes! Tot volgend jaar: 1 februari 2025! ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook
Onze meiden B kwam gisteren nog in actie op het glow in the dark toernooi van VHZ Volleybalvereniging Haarlemmermeer Zuid. Met deze outfit wonnen ze de originaliteitsprijs! ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook
Kampioenen!! Gefeliciteerd!!! ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook