Spring naar inhoud

Laatste nieuws


Zaterdag 2 juli: SAS Jubileumfeest / Reünie

Nog 4 dagen...🎉🥳 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Nog 5 dagen...🎉 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Nog 6 dagen... ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Nog 7 dagen tot het 50 jaar Sas'70 jubileumfeest!!!sas70.nl/jubileum ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
👍 Al meer dan 50 jaar Volleybalvereniging SAS'70 UithoornOp zaterdag 2 juli viert Volleybalvereniging SAS’70 haar 50-jarig jubileum. Dit jubileum zal bestaan uit een dag vol activiteiten met sport en spel, een reünie en een feest. Uiteraard wordt dit begeleid met lekker eten en drinken. Er zullen herinneringen worden opgehaald en er zal een kijkje in de toekomst worden gegeven.Meer informatie op de website. www.sas70.nl/wp/jubileum/ ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Heb je ons in de krant gezien? Wat een fantastische advertentie 🤩. Met dank aan Wim van Zalen en Albert Heijn Jos van den Berg 🙏🏻🎉 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Het bestuur heeft vorige week een rondleiding gekregen in de nieuwe sporthal. Het ziet er mooi en strak uit. De vooroplevering zal begin juli zijn en de zaal zal gereed zijn als we weer gaan starten met de eerste training op dinsdag 30 augustus. ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Het afscheid van de tijdelijke luchthal werd gisteravond toch wel een beetje toegejuicht bij de laatste training van dit seizoen. Fijn dat we toch konden blijven trainen en spelen afgelopen jaar tijdens de bouw van de nieuwe sporthal, maar o zo blij dat we dinsdag 30 augustus op een vlakke vloer met strakke netten kunnen volleyballen, lekkere douches hebben en een drankje en bitterbal in de kantine kunnen drinken en eten. Dank aan heren 1 voor de organisatie van de traditionele laatste training. ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
De laatste training van het seizoen is alweer bijna in het zicht. We gaan afscheid nemen van de 'opblaashal' ! Georganiseerd door Heren 1🏐We starten met een mix toernooi en eindigen gezellig met een drankje en een bitterballetje! 🍻 We hopen dat alle SAS'70 leden aanwezig zijn inclusief de Jeugd! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
🙌🏻🙌🏻 ook al zijn er dit seizoen officieel geen kampioenen en degradanten, onze dames 1 eindigen toch mooi bovenaan. Wij noemen dat gewoon kampioen 💐🥇Top gedaan dames 💪🏻 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook